Gå til hovedindholdet

Kom til temadag om jordbrugsanalyserne 2017

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen inviterer til temadag om jordbrugsanalyserne. Dagen byder på både oplæg og debat om jordbrugsanalyserne, den nye planlov og den fremtidige miljøregulering af husdyrbrug. Lolland Kommune kommer og fortæller om deres erfaringer med brug af jordbrugsanalyserne i kommuneplanlægningen. Temadagen er altså relevant for både dig, der arbejder med planlægning, og dig, der interesserer dig for jordbrugsanalyserne.

Publiceret 27. juni 2017

Temadagen afholdes tirsdag den 29. august 2017 kl. 10 – 14 i Odense på Phønix, Fremtidens hus for Læring og Udvikling. Arrangementet er gratis og inklusiv forplejning, og forudsætter derfor tilmelding.

På temadagen kan du blandt andet høre oplæg fra:

  • Landbrugs- og Fiskeristyrelsen om arbejdet med jordbrugsanalyserne
  • Lolland Kommune om anvendelsen af jordbrugsanalyserne i den kommunale planlægning
  • Erhvervsstyrelsen om den nye planlov med særligt fokus på konsekvenser for planlægning i forhold til landbrug
  • Miljøstyrelsen om den nye husdyrregulering, der træder i kraft pr. 1. august 2017, med særligt fokus på kortgrundlag, herunder f.eks. kortet til brug for udmøntning af husdyrefterafgrøder

Undervejs er der tid til dialog mellem deltagerne og oplægsholderne. 

Jordbrugsanalyserne udarbejdes i samarbejde mellem kommunerne og Landbrugs- og Fiskeristyrelsen. Landbrugs- og Fiskeristyrelsen stiller data og analyser til rådighed, og kommunerne inddrager jordbrugsanalyserne i regionale udviklingsplaner, kommuneplaner og lokalplaner. Læs mere her.

Tilmeld dig inden den 23. august 2017. Vær opmærksom på, at temadagen oprindeligt var sat til 28. august, men er blevet flyttet til 29. august.

Meld dig til temadagen her 

Praktisk information

Sted: Phønix - Fremtidens hus for Læring og Udvikling, Schacksgade, 5000 Odense C
Tid: Kl. 10.00 – 14.00.
Forplejning og deltagelse er gratis. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristoffer Gehlert Hilligsøe, Jordfordeling & Landbrugslov på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til jordfordeling@lfst.dk.


MENU