Gå til hovedindholdet

Nu får mælkeproducenterne udbetalt de 69 mio. EU-støttekroner

Langt de fleste danske mælkeproducenter får nu udbetalt deres andel af krisestøtten på ca. 69 mio. kr. Landbrugs- og Fiskeristyrelsen har fordelt støttebeløbet på grundlag af oplysninger fra Mejeriforeningen.

Publiceret 7. juli 2017

Nu er det blevet tid til at udbetale pengene fra den krisepakke, som EU-Kommissionen vedtog i september sidste år. Du har tidligere kunnet læse om støtten her på siden. Støttebeløbet bliver overført til din NemKonto fra i dag og et par dage frem, og du vil modtage et udbetalingsadvis med nøgleoplysninger og evt. modregninger af skyldige beløb. Nogle få støtteberettigede vil først få deres støtte senere på grund af manglende oplysninger og fysisk kontrol. 

Hvad skal du gøre, hvis du ikke får udbetaling primo juli?

Hvis vi mangler oplysninger, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så beløbet kan blive udbetalt. Hvis du er udtaget til fysisk kontrol, kan vi først udbetale, når vores kontrollører har været på kontrolbesøg og godkendt udbetalingsgrundlaget. 

Hvem kan du kontakte, hvis du har spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling eller vores brev af 25. april 2017, skal du kontakte Projekttilskud, Team Markedsordninger, som står for sagsbehandlingen. Tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: projekttilskud@lfst.dk

Har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsen på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: euogerhverv@lfst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 4189 2507.


MENU